Software

Vestea sfârşitului de săptămână este legată de decizia lui Elon Musk de a renunţa la achiziţia Twitter, aspect pe care l-am preconizat încă din mai când acordul a fost temporar suspendat în aşteptarea unui audit legat de numărul de conturi false şi conturi spam.

Se pare că acesta rămâne principalul motiv ce a stat la baza deciziei de renunţare la tranzacţie. Avocaţii lui Elon Musk susţin că Twitter a încălcat mai multe prevederi ale acordului de achiziţie.

De acum încolo va începe circul, renunţarea la tranzacţie nefiind pe placul reprezentanţilor Twitter. Acordul de achiziţie depus la Comisia pentru Valori Mobiliare şi Burse din Statele Unite ale Americii include o taxă de reziliere de 1 miliard de dolari, iar dacă avocaţii lui Elon Musk nu vor dovedi încălcarea acordului iniţial, fondatorul Tesla va fi bun de plată.

Rămâne de văzut cum se va finaliza această dispută, cert este că Elon Musk s-a cam grăbit când a anunţat achiziţia Twitter, fără a face toate verificările în prealabil. Acum una dintre părţi va ieşi destul de şifonată din tot acest scandal.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: twitter
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.