Software

Jocul de fotbal al celor de la EA Sports este unul dintre cele mai populare la nivel global (dacă nu cel mai popular), vânzările ultimei ediţii confirmând acest lucru. FIFA 2019 a fost jucat de peste 45 de milioane de oameni, iar FIFA 2020 se pregăteşte de noi recorduri.

Ediţia de anul acesta ce se va lansa oficial pe 27 septembrie ar putea aduce în premieră toate echipele de fotbal din Liga 1. Vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, a declarat pentru ProSport “Noi de cinci ani de zile tot încercăm să obţinem acest lucru şi am tot fost amânaţi de către FIFA. În luna august vom avea o discuţie finală cu ei şi atunci vom avea răspunsul. Simt că sunt şanse mari ca acum să se realizeze acest lucru, dar nu e nimic sigur. La jumătatea lunii august vom avea răspunsul. Lumea crede că noi stăm degeaba aici la Ligă, dar am muncit foarte mult pentru asta.”

Discuţiile par a fi destul de avansate, astfel că avem toate speranţele ca din toamnă să putem juca FIFA 2020 pe PS4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch cu echipa noastră favorită din campionatul intern.

Tot din curtea celor de la EA Sports mai primim o veste, însă de data aceasta una nefericită. Se pare că echipa de fotbal Juventus Torino a semnat un contract de exclusivitate cu Pro Evolution Soccer (PES), astfel că în FIFA 2020 “bătrâna doamnă” se va numi Piemonte Calcio.

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.