Software

Aşa cum aflam la sfârşitul anului trecut, HBO Max va ajunge în Europa anul acesta. Începând cu data de 26 octombrie serviciul de streaming video va fi disponibil în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra.

Acesta este doar un prim pas pentru bătrânul continent, urmând ca din 2022 HBO Max să fie disponibil în alte 14 ţări europene: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Nu avem încă o perioadă estimativă a disponibilităţii, aceasta se va face gradual, însă pentru cei interesaţi mult a fost, puţin a rămas.

„Acesta este un moment istoric, întrucât HBO Max ajunge în Europa. Filme WarnerMedia precum Harry Potter, Game of Thrones sau The Big Bang Theory sunt vizionate cu pasiune în toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi cea mai intuitivă și convenabilă experiență de vizualizare pentru a avea acces la acestea și la o gamă diversă de alte titluri extraordinare.”, a declarat Johannes Larcher, șeful HBO Max International.

Pentru România rămân în continuare o serie de necunoscute importante: Care va fi preţul abonamentelor ? Vom avea acces la toată librăria de filme şi seriale ? Câte vor fi subtitrate ?

Sursa: engadget.com