Smartphone

La nivel oficial producătorul sud-coreean nu a declarat finalul seriei Galaxy Note, însă se pare că aceasta se pregăteşte pentru obştescul sfârşit.

Samsung este obligată anual să înnoiască licenţa de brand în Coreea de Sud, iar pentru 2022 compania a făcut acest lucru doar pentru Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy A şi Galaxy M. Pentru Galaxy Note această înnoire nu există, semn că nici anul viitor nu vom avea un smartphone Samsung Galaxy Note în Coreea de Sud (piaţa de suflet, piaţa de casă a producătorului).

Această decizie a celor de la Samsung ne întăreşte ideea că va renunţa definitiv la seria Galaxy Note şi că este doar o chestiune de timp până când vor face acest anunţ.

Telefoanele din această serie nu s-au bucurat niciodată de un succes comercial răsunător, asta şi pentru că preţurile erau din cele mai piperate. Suplimentar a existat şi faimosul scandal cu Samsung Galaxy Note 7, device retras de la vânzare deoarece lua foc din senin.

Sursa: galaxyclub.nl

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.