Am scris despre IKEA și gadgeturile din oferta sa. Am testat rama foto cu boxă, am notat intrarea lor pe piața de mobilier pentru gaming în urma unui parteneriat încheiat cu ASUS ROG, despre primele purificatoare de aer din ofertă, iar acum despre un bonus ce urmează a fi adus către echipa locală.

Fiecare angajat urmează să primească 1322 lei brut pentru eforturile depuse în timpul pandemiei. Plata se va face în ianurie 2022.

„Încă de la începutul acestei perioade marcate de pandemie, ne-am străduit să fim alături de colegii noștri. Având în vedere valorile noastre și abordarea IKEA orientată către oameni, acest lucru a venit ca un pas natural în această direcție.”, a declarat Ramona Puia, People and Culture Manager, IKEA România. 

„Colegii noștri au depus eforturi considerabile pentru a crește vânzările online și pentru a adapta activitatea magazinelor și punctelor de ridicare, conform măsurilor epidemiologice în vigoare. Așadar, vrem să le mulțumim pentru dăruirea, curajul și efortul lor, pentru că au contribuit la crearea unei vieți de zi cu zi mai bune pentru cât mai mulți oameni, dar și pentru rezultatele excelente pe care le-am obținut pe plan local.”, a spus Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.

Ce alte beneficii a mai adus IKEA către angajații săi?

➡️ zi liberă suplimentară plătită;

➡️ card cadou IKEA în valoare de 50 euro;

➡️ Programul IKEA de asistență pentru angajați (suport psihologic pe tot parcursul zilei și consiliere juridică pentru cei ce se confruntă cu efectele Covid-19);

➡️ Fondul de solidaritate IKEA.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: IKEA

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.