Photosetup este unul dintre puținele magazine pe nișa foto-video din România ce a primit atestarea de partener Canon PRO.

Ce înseamnă a fi partener Canon PRO?

➡️ Photosetup poate organiza evenimente de tip hands-on în care cei pasionați de fotografie și videografie pot să interacționeze cu cele mai noi tehnologii de la Canon;

➡️ gamă mai diversă de camere foto și obiective Canon ce pot fi testate;

➡️ oferte mai bune la echipamente Canon.

Declarație oficială:

Ne simțim onorați să fim parteneri Canon în România, mai ales știind că titlul nu se acordă decât magazinelor care întrunesc anumite condiții de eligibilitate – showroom-ul nostru ce oferă un spațiu generos de prezentare alături de o experiență de cumpărare excelentă, dar și consultanții noștri foarte bine pregătiți în domeniu au fost principalele avantaje în încheierea acestui parteneriat. În România sunt în acest moment doar 4 magazine foto-video atestate Canon PRO, Photosetup fiind cel mai nou dintre acestea.”, spune Valeria Galea, co-fondator Photosetup.

Showroom-ul Photosetup se află pe strada Uranus – nr. 98, București.

Categorii: canonfoto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.