RIM este compania canadiană care are un succes de mare anvergură pe piaţa din SUA. Acum ei pregătesc o serie de noi smartphone-uri pentru că gama lor este oarecum învechită. Personal preţurile lor mi se par exagerate. Nu văd de ce să plătesc aproape 2.000 de lei pe telefoane cu display ce afişează doar 65.000 de culori, memorie ram de 256 Mb şi aplicaţii ce vin cu un cost minim de 3 euro (în marketul lor online lipsesc cele free). Bineînţeles gândesc astfel când am de-a face cu oferte în acelaşi target financiar dar care te îmbie cu supedisplay-uri AMOLED cu 16 milioane culori, sistem de operare maleabil şi deschis celor care nu vor să investească sume serioase în aplicaţii după achiziţie, procesoare de 1 Ghz şi memorie de 512 Mb ram.

Dar să revenim la aceste printscreen-uri de pe blogul oficial. Este vorba de noul lor OS denumit BlackBerry 6. Un nume nu tocmai inspirat. Aşa era şi iPhone cu iPhone OS până ce au trecut la iOS 4.
RIM a avut în vedere: manevrabilitatea, simplitatea, funcţionalitatea. Îmi cer scuze pentru calambur. Vă las cu imaginile.

Click pe imagini pentru a le mări

Categorii: blackberry

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.