Diverse

Săptămâna trecută aflam că azi, 23 mai, eBay şi Poşta Română vor anunţa lansarea unui parteneriat. De atunci ştiam că acesta va viza IMM-urile româneşti, iar în cele ce urmează vom detalia această colaborare.

Vorbim de un serviciu oferit afacerilor din România ce vor să vândă pe eBay, o platformă ce va facilita vânzarea de produse şi servicii pentru întreprinderile mici și mijlocii din ţara noastră.

IMM-urile din România se pot înscrie pe e-export nation, iar aici vor primi consiliere din partea reprezentanţilor eBay, cât şi tarife speciale de transport din partea Poştei Române. eBay va oferi şi listare gratuită a produselor pe site-ul său în primele trei luni, iar după aceea vor exista tarife preferenţiale.

Michael Sokolovsky, Head of Communications & Marketing eBay EMEA emerging markets, a declarat că: “Prin programul e-export nation ajutăm IMM-urile românești să fie vizibile pentru cei 133 de milioane de cumpărători activi pe care eBay îi are în 190 de piețe din întreaga lume. Le oferim sfaturi practice pentru a putea folosi eficient serviciile și oportunitățile de export, precum și multe alte beneficii de economisire a costurilor. În esență, le arătăm cum pot să-și dezvolte afacerea și să se extindă la nivel global.”

“Tariful Poștei pentru clienții înrolați pe această platformă va începe de la 21 lei, care include un discount de 10%. În urma unei comenzi plasate pe eBay, curierul Poștei Române va ridica coletul de la sediul firmei care a primit comanda și va livra, într-un interval cuprins între 3 și 10 zile, coletul la domiciliul celui care a comandat produsul sau serviciul”, a explicat Valentin Ştefan, director general al Poştei Române.

IMM-urile interesate de acest parteneriat se pot înscrie pe site-ul https://export.ebay.com/ro/e-export/.

Sursa: profit.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.