Smartphone

În 2016,  TCL şi BlackBerry bateau palma pentru un parteneriat ce se anunţa destul de promiţător. Colaborarea dintre cele două companii spunea că TCL se va ocupa de tot ce înseamnă fabricarea, distribuirea şi vânzarea smartphone-urilor, în timp ce BlackBerry rămânea responsabilă de integrarea software-ului şi a serviciilor de securitate.

Timpul a trecut, parteneriatul nu a adus cele mai grozave rezultate, iar TCL şi BlackBerry se pregătesc de o despărţire oficială în vara acestui an. Compania chineză a anunţat că începând cu data de 31 august TCL va înceta să mai producă smartphone-uri sub brandul BlackBerry.

TCL promite să ofere suport pentru telefoanele existente în piaţă până pe 31 august 2022 (în unele cazuri suportul va fi oferit şi peste această dată, în funcţie de reglementările din fiecare ţară).

Nu ştim încă ce se va întâmpla cu brandul BlackBerry mai departe, cel mai probabil urmând a se încheie un parteneriat nou cu un alt producător.

Sursa: fonearena.com

Categorii: blackberry
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.