Retelistica

Telekom investește în infrastructură la nivel național și-a propus o îmbunătățire a serviciilor de televiziune, internet, telefonie fixă și mobil. Aradul este un oraș pe care-l putem considera a fi model în ceea ce ne pregătește Telekom la nivel național.

Aradul a primit acoperire cu fibră optică și două elemente ies în evidență:

Internet cu viteze de până la 1 Gbps în download, prin rețeaua de fibră optică

Televiziune interactivă cu până la 128 canale TV din care 14 în format HD (BBC Earth, History, Discovery, Discovery World, Discovery Science, National Geographic, acces la competiții precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA, Bundesliga, WTA). Până la 62 canale TV sunt oferite și în versiunea web sau mobile prin aplicația Telekom TV sau pe telekomtv.ro;

Am folosit termenul de televiziune interactivă pentru că prin Video on Demand poți accesa filme și seriale preferate, poti înregistra emisiuni și poti primi notificări înainte de începerea unui program.

Telekom-Arad

Declarație oficială:

Telekom Romania aduce utilizatorilor din Arad o ofertă de soluții și servicii bazată pe performanţă, calitate şi seriozitate, principii de bază care ne ghidează în activitatea noastră. Noua infrastructură pe fibră optică garantează clienților noștri din Arad cele mai mari viteze de Internet fix și posibilitatea de a viziona filme și documentare HD, transmisiuni sportive de la cele mai îndrăgite competiții la o calitate a imaginii de neimaginat până acum“, a declarat Andrei Popovici, Director Executiv Procese Clienți, Telekom Romania.

Ar fi interesant un benchmark  în genul SpeedTest făcut pentru rețeaua de fibră optică a Telekom. Avem vreun cititor din Arad?

Update: Aradul se adaugă altor 12 orașe în care Telekom a adus fibră optică – Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti, Suceava, Baia Mare, Botosani, Constanta, Craiova, Brasov, Galati, Deva, Timisoara.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.