Smartphone

După “spectacolul” numit Samsung Galaxy Note7, producătorii au găsit o nouă modalitate de marketing pentru a-şi promova smartphone-urile. LG susţine că bateria existentă pe viitorul flagship LG G6 va fi una dintre cele mai sigure din lume.

Afirmaţia este susţinută de testele riguroase realizate la temperature înalte (LG este convins că bateria nu se va supraîncălzi nici la 150 de grade Celsius), dar şi de noul sistem de răcire intern ce poate reduce temperatura cu până la 10% prin intermediul unor conducte de răcire (heat pipes).

Mă bucur că au implementat teste mai stricte şi un sistem nou de răcire, însă nu mă ajută cu nimic dacă o să fie un acumulator de 2800 – 3000 mAh care nu va oferi nici o zi de autonomie. Nu prea am auzit oameni să se plângă de smartphone-uri LG în flăcări, însă sigur există mii care nu sunt mulţumiţi de autonomie.

Ce zici LG ? În loc să ne abureşti cu astfel de porcăreli de marketing, nu mai bine ne-ai garanta că bateria de pe LG G6 va oferi una dintre cele mai bune autonomii din piaţă? Parcă m-ar încânta mai mult această afirmaţie.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.