Foto si Video

IFA Berlin 2011 se apropie rapid și LG vrea să impresioneze printre altele cu o pereche de monitoare ce vor avea premiera mondială. Este vorba despre: LG E91 cu un design slim susținut de o grosime de doar 7.2 mm (mai subțire decât SGS II ce aduce 8.5 mm grosime) și LG D237IPS care impresionează prin tehnologia 3D încoporată.

“Aceste monitoare nu sunt doar pentru muncă și browsing pe internet ci sunt gândite a fi centrul distracției din orice dormitor sau living” a declarat Havis Kwon – președinte și CEO al LG Electronics Home Entertainment Company.

LG E91 uimește prin grosimea redusă, spațiul restrâns pe care-l ocupă și posibilitățile de a-l regla sprea fi ușor de vizionat un film din orice poziție. Contrastul urcă până la valoarea impresionantă de 10.000.000:1. Au ținut cont și de consumul de energie, eficientizându-l.

LG D237IPS vrea să intre în liga monitoarelor 3D cu cele mai noi tehnologii și cu aici au avut în vedere un consum eficient al energiei electrice. Plus că ecranul este optimizat sprea face trecerea de la 2D la 3D.

Nu s-a făcut nicio precizare cu referire la preț sau disponibilitate.

Via: engadget.com

 

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.