gEV

Mulţi dintre noi avem impresia că în anumite domenii, mai ales în cele de care suntem pasionaţi sau în care lucrăm, nu mai putem fi surprinşi de nimic, însă viaţa ne dovedeşte de fiecare dată că „doar cerul este limita”.

Personal nu credeam că o să mai văd maşini care să mă sperie efectiv la nivel estetic, însă iată că elveţienii de la Micro au reuşit acest lucru. Noul lor model, Microline Lite, a fost lansat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva şi chiar dacă îi înţeleg utilitatea fiind o maşină ce poate fi condusă şi de adolescenţi de peste 14 ani, nu pot să îi trec cu vederea urâţenia.

Inspirată din BMW Isetta, o altă „frumuseţe” auto, Microline Lite este o maşină electrică urbană sau altfel spus un bubble car de oraş. Noul model vine cu 12 cai putere, atinge o viteză maximă de 45 de kilometri / oră şi poate oferi o autonomie de până la 177 de kilometri cu ajutorul unei baterii de 11 kWh.

Microline Lite este disponibilă pe albastru Venice sau antracit Berlin şi va costa în Elveţia aproximativ 10.000 de euro. Din primăvara acestui an maşina va fi disponibilă la comandă în mai multe ţări europene, foarte probabil cele vestice.

Sursa: automarket.ro