Software

Din păcate în România abonamentul Xbox Game Pass nu este disponibil, însă din 2023 gamerii din ţara noastră au acces la abonamentul PC Game Pass (după cum spune şi numele, acesta este accesibil doar de pe PC-uri).

Microsoft a anunţat că scumpeşte în întreaga lume atât abonamentele Xbox Game Pass, cât şi PC Game Pass. Gigantul american a publicat un document oficial cu toate modificările de preţ, astfel că dacă vă interesează şi schimbările din alte ţări, puteţi găsi toate informaţiile aici.

Scumpirile au fost implementate deja, iar pentru România abonamentul PC Game Pass a trecut de la 35 lei / lună cât a fost până acum, la 40 lei / lună. Vorbim practic de o mărire de preţ de 5 lei / lună.

Prin PC Game Pass utilizatorii au acces la sute de jocuri pentru PC, pe listă regăsindu-se nume importante precum Football Manager 2024, Cricket 2024, EA Sports FC 2024, Robin Hood – Sherwood Builder, Keplerth, Immortals of Aveum şi multe, multe altele.

În fiecare lună sunt aduse jocuri noi, însă sunt eliminate şi altele vechi, astfel că diversitatea catalogului rămâne tot timpul la cote ridicate.

Sursa foto – captură ecran