Telefoane Mobile

Sfârşitul de săptămână ne aduce o noutate interesantă din tabăra Honor, companie care va încerca să reintra treptat pe piaţa globală de smartphone-uri (asta dacă va fi lăsată, mai mulţi politicieni americani punând presiuni pe administraţia Biden pentru a trece Honor pe lista neagră alături de Huawei).

Honor a prezentat presei noua sa fabrică din Shenzhen, China. Aceasta este o mică minune tehnologică, cei de la Shenzhen Zhixin New Information Technology Co. investind milioane de dolari pentru a integra cele mai noi procese şi tehnologii posibile.

Fabrica are 75% dintre procese complet automatizate, aceasta având capacitatea de a produce 126 de smartphone-uri / oră (aproape 1.1 milioane de device-uri anual) la un înalt standard de calitate. Compania a anunţat că aici se produc deja modele din seriile Honor Magic 3 şi Honor 50. Tot în cadrul acestei fabrici se vor realiza verificări pentru controlul calităţii şi certificarea de produse.

CEO-ul companiei, George Zhao, a declarat că fabrica din Shenzhen reprezintă dovada clară că Honor va oferi clienţilor săi produse premium realizate doar la cele mai înalte standarde.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: honor

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.