Da. Prevăd mai multe comentarii sarcastice în rubrica dedicată, dar măcar discutăm despre un produs ce a obținut premiul la concursul RedDot din 2018, unul ce vine la un cost mult mai bun față de ceea ce prindeți la nivel local.

Japonia cred că este țara ce are cele mai multe toalete cu bideu, încălzire în capac și toate cele. Totuși, aș spune că la nivel global de o bună perioadă de timp este mai mult interes pentru igienă etc.

Xiaomi se numără printre companiile ce a investit în startup-ul ce a conceput produsul din link.

Capac de toaletă Xiaomi Smartmi cu bideu, lumină LED, filtru apă – 148.79 euro cu livrare din depozit european și transport gratuit. Cei 148.78 euro se transformă în aprox. 740 lei vs prețul din România ce am văzut că urcă chiar și cu peste 1000 lei în plus.

Am văzut că este folosit termenul smart / inteligent. Da, are multe funcții încorporate și destulă tehnologie, dar nu are Wi-Fi și conexiune cu smartphone-ul (așa cum te-ai gândi când auzi acest termen).

Capacul are închidere lentă și lumină LED. Temperatura și presiunea sunt reglabile în 4 trepte, iar apa și scaunul în sine de toaletă sunt încălzite. Duza este cu autocurățare dublă și sterilizarea se face și prin lumina UV ce distruge bacteriile de pe accesoriu.

Funcțiile încorporate pot fi accesate printr-o telecomandă dedicată. Caracterele sunt în chineză, dar văd că are și ceva iconițe sugestive ce ar trebui să ușureze în procesul de alegere al setărilor.

Pe pagina produsului veți descoperi mai multe informații, atât pe partea de funcții, dar și pe fel de vase de WC se potrivește. Este mai multă tehnologie încorporată într-un produs de genul față de cât te-ai aștepta.

Acest articol este susținut de către TomTop. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.