Retelistica

Începând cu 1 iunie 2024 Orange Romania SA a reuşit să finalizeze fuziunea cu Orange Romania Communications SA, adică fostul Telekom Romania Communications SA, adică fostul Romtelecom (asta ca să fie clar 😊).

În acest context Orange România face nişte reorganizări importante la nivel intern, unele care vor afecta fără doar şi poate, sub o formă sau alta, şi abonaţii. Din informaţiile existente la ora actuală, operatorul portocaliu va închide în perioada următoare 3 servicii preluate de la Orange Romania Communications:

  • posturile de televiziune Orange Sport (fostele Telekom Sport) vor trage obloanele începând cu 30 iunie (am scris deja pe subiect în acest articol);
  • dispare serviciul IPTV (clienţii IPTV vor fi trecuţi în mod automat pe cablu digital, iar echipamentele IPTV vor fi returnate operatorului);
  • dispare serviciul DTH (televiziunea prin satelit) care a aparţinut Orange Romania Communications.

Referitor la ultimul serviciu, închiderea este una pur legală, toţi abonaţii fiind mutaţi de la 1 iunie 2024 pe Orange Romania SA (deci aceştia nu vor fi afectaţi în niciun fel în furnizarea serviciului).

Nu uitaţi că până pe 26 august Orange oferă o reducere de 50% în primele 6 luni pentru toate pachetele de internet fix şi televiziune. Am detaliat aici.

Sursa: media-max.ro