Canon

Aseară în Sankt Peteresburg Pub din București a avut loc petrecerea Canon de sfârșit de an. Printre DSLR-uri la care pot doar să visez am dat de o echipă deschisă cu care am purtat discuții interesante. Atmosfera s-a încins cu o serie de meciuri de fussball. Cine câștiga 2/3 meciuri pleca acasă cu masă. Eu am pierdut, din păcate. Au dorit să atragă atenția că în 2012 vor fi sponsor principal la Euro 2012. M-am distrat și abia în a doua rundă m-am prins cam care ar fi strategia câștigătoare.

A trebuit să plec repede spre casă și nu am prins partea de final. Cred că este și ultimul party pe sfârșit de an la care particip după cele de vinerea trecută de la Asus și Vodafone. Aștept cu nerăbdare să intru în contact cu premierele Canon pe 2012.

Categorii: canon
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.