Software

Săptămâna aceasta am aflat că din 4 iunie serviciul Uber Eats îşi va încheia activitatea în România. Se pare că locul lăsat liber de Uber va fi ocupa de Bolt prin serviciul său Bolt Food.

Reprezentanţii Bold (fostul Taxify) în România au declarat că se pregăteşte lansarea Bolt Food în ţara noastră, existând deja numeroase discuţii cu restaurantele. “Da, pregătim lansarea Bolt Food în România. De la momentul începerii epidemiei, am căutat să creăm oportunităti noi pentru şoferii de pe platforma noastră şi serviciile de livrare s-au numărat printre acestea. Momentan suntem în plin proces de pregătire, aşa că nu putem da mai multe informaţii.”, au declarat aceştia.

Într-o piaţă aflată în creştere, Bolt Food va intra cu unele dintre cele mai mici comisioane pentru restaurante (22%, însă acestea vor putea fi negociate). În condiţiile în care în România comisioanele ajung şi la 30%, Bolt Food mizează pe un preţ competitiv, atrâgând astfel un număr ridicat de parteneri într-un timp foarte scurt.

Bolt este prezent în regim de ride sharing în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, deci foarte probabil acestea vor fi primele oraşe vizate de reprezentanţii companiei pentru Bolt Food.

Sursa: zf.ro

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.