Diverse

Poşta Română încearcă sub diverse forme să ajungă o companie modernă, chiar dacă în teritoriu multe oficii sunt blocate oarecum în timp.

Cel mai nou astfel de exemplu va fi anunţat vineri, 12 august, ora 18:00, la Muzeul Naţional de Istorie a României. Poşta Română va lansa atunci primul său NFT sub forma unui timbru digital. Acest NFT va fi dedicat împlinirii a 160 de ani de existenţă a Poştei Române.

„Din cele 160 de NFT-uri, Poșta Română a alocat, special pentru evenimentul de la sediul MNIR, zece timbre digitale, care vor face obiectul unei licitații deschise, cu un preț de pornire de 160 de euro pentru fiecare piesă. Scopul licitației este unul exclusiv umanitar. Toate încasările obținute în seara evenimentului vor fi transferate în conturile fundației HOSPICE Casa Speranței, care a demarat un proiect de colaborare cu Poșta Română în acest sens. Banii vor merge în proiectele de susținere a programelor derulate în sprijinul pacienților cu boli incurabile. De altfel, costurile pentru susținerea unei zile de tratament paliativ pentru fiecare pat din spitalele fundației se cifrează, coincidență, la 160 de euro”, transmite compania.

Tot vineri va avea loc şi tradiţionalul concurs al Marşului Factorilor Poştali. Cei mai rapizi poştaşi din fiecare judeţ îşi vor arăta clasa pe Calea Victorie, începând cu ora 11:00. Am zis oare de acea blocare în timp ? A, da, mă repet 🤯🤯🤯.

Sursa: digi24.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.