Smartphone

Nici bine nu a fost lansat Samsung Galaxy A23 5G că avem deja primele randări detaliate cu ceea ce se vrea a fi Samsung Galaxy A23e. Acestea au fost realizate pe baza unor schiţe CAD, astfel că în proporţie covârşitoare aşa va arăta şi varianta comercială a device-ului.

Din imagini observăm un smartphone extrem de modest, unul cu margini generoase, cameră frontală tip picătură de apă şi un singur senzor foto pe spate. Construcţia ar fi una din plastic, iar ecranul un IPS LCD modest de 5.8 inci (foarte probabil cu o rezoluţie HD+).

Samsung Galaxy A23e ar urma să aibă următoarele dimensiuni: 149.8 x 70.7 x 8.9 mm, încărcare rapidă la 25W (destul de curios ţinând cont de cum arată) şi Android 12 cu interfaţa OneUI 5.1.

Mai multe detalii nu avem, însă aceeaşi sursă ne indică un preţ de plecare de 300 de euro (dacă ne raportăm la design, aş spune că este destul de piperat, însă nu cunoaştem încă hardware-ul).

Sursa: pricebaba.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.