Smartphone

Samsung pregăteşte lansarea seriei de telefoane premium Samsung Galaxy S22, aceasta urmând a avea loc în primele săptămâni din 2022. Iniţal se dorea o prezentare timpurie la nivelul lunii ianuarie, însă se pare că aceasta a fost amânată pentru sfârşit de februarie pentru a face loc modelului amânat Samsung Galaxy S21 FE.

Din ultimele surse aflăm că cele trei smartphone-uri ale seriei au intrat în etapa de producţie, iar mai nou avem parte de o scăpare majoră, câteva fotografii clare şi reale cu flagship-ul Samsung Galaxy S22 Ultra.

Prin intermediul acestora observăm un device masiv care păstrează mare parte din limbajul estetic de pe Samsung Galaxy S21 Ultra. În zona frontală acem un ecran cu margini curbate şi o cameră frontală tip bulină poziţionată central, iar pe spate observăm o serie de senzori generoşi în dimensiuni, un ansamblu cvadruplu cu 108 Megapixeli wide + 12 Megapixeli ultra-wide + 10 Megapixeli 3X telephoto +  10 Megapixeli 10X telephoto.

Samsung Galaxy S22 Ultra vine cu suport integrat pentru S-Pen, aspect care transformă acest smartphone într-un demn succesor al seriei Samsung Galaxy Note.

Telefonul arată bine, însă nu vine cu modificări substanţiale comparativ cu actuala generaţie.

Sursa: frontpagetech.com