Samsung

Am ajuns puțin mai târziu și am pierdut inaugurarea oficială, dar vedeți mai jos cum arată primul magazin oficial Samsung din România. Îl găsiți localizat în centru comercial Feeria din Băneasa. Puteți ajunge repede la el pe la intrarea unde logo-ul Samsung este afișat mare, unde au ei un fel de punct de vedeți unele produse ale companiei sud-coreene. Faceți stânga și mai mergeți în jur de 150 de metri.

Magazinul este micuț și acolo dați de toate telefoanele Samsung și o parte dintre tabletele companiei. Mai era și un laptop + o cameră foto, dar păreau izolate într-o maree de telefoane. Le puteți testa pe toate. Erau o sumedenie de Samsung Galaxy S III și pentru prima dată l-am văzut și eu la lucru, dar mai multe într-un articol detaliat. O să vorbesc și de telefonul cu mini-videoproiector – Samsung Galaxy Beam ajuns la generația a doua – tot într-o postare aparte.

Magazinul mi-a adus aminte involuntar de shop-urile iStyle făcute sub directa coordonare a Apple, doar că aici zona de testare este mai mică. Sunt mai multe produse expuse într-un spațiu restrâns. Plus că sunt super protejate și abia le scoți din lăcașul lor și cu teamă să nu ajungă a țipa vreo alarmă. Puteau măcar pentru presă să renunțe la aceste protecții, dar nu ar strica deloc ca un device să fie lăsat fără vașnicele cabluri și elemnte de protecție pe partea frontală care obstrucționează din plăcerea de a-l testa.

Shop-ul Samsung are și unele promoții, dar nu am aflat prea multe dintre ele pentru că am ajuns la final. Am înțeles că la 5 Samsung Galaxy S III vândute din 29 mai încolo vor da unul gratuit, cumpărătorul va primi suma dată pe telefon. Revin cu detalii.

Este o mișcare bună a Samsung și cred că mai întâi vor să testeze piața înainte de a aduce un spațiu mai mare. Am observat că este un adevărat trend ca fiecare companie să aducă un magazin oficial. Lenovo, HP și Sony dispun de așa ceva.

Update: Orice cumpărător de Samsung Galaxy S III dintre 1 iunie – 30 iunie 2012 va intra într-o tombolă. Se vor alege 5 persoane ce primesc suma plătită înapoi. Mulțumesc Iulian de precizare. 

Vă las cu o galerie foto:

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.