Hardware

Mobile World Congress (MWC) este unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie din lume, iar acesta are loc anual în Bacelona. Dacă în 2020 evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei COVID-19, în 2021 acesta a avut loc în vară într-o atmosferă destul de neplăcută, cu foarte multe restricţii şi limitări generate de aceeaşi pandemie.

Se pare că în 2022 târgul va avea loc sub o formă mult mai prietenoasă, asta după ce restricţiile impuse de autorităţi încep a se relaxa. MWC Barcelona 2022 va avea loc în perioada 28 februarie – 3 martie şi nume importante din domeniu şi-au anunţat deja prezenţa (întreaga listă a participanţilor o găsiţi aici).

Unul dintre ei va fi şi producătorul chinez de smartphone-uri Realme. La standurile sale vom găsi cele mai noi device-uri ale companiei, dar vom putea vedea la lucru şi noi tehnologii. Din informaţiile actuale ştim că Realme va prezenta o tehnologie nouă de încărcare rapidă a bateriei, iar zvonurile susţin că vor fi lansate comerciale încărcarea la 80W şi cea la 150W.

Cea din urmă ar oferi performanţe remarcabile, o baterie de 4500 mAh urmând a fi încărcată de la 0 la 100% în mai puţin de 15 minute.

Interesant este că în 2020 cei de la Realme au anunţat tehnologia UltraDART de încărcare la 125W, iar aceasta nu este încă prezentă pe niciun smartphone din portofoliul companiei.

Sursa: fonearena.com