Retelistica

Una dintre cele mai mediatizate informaţii ale zilei a fost cea legată de posibila ieşire a Telekom din România. Acest zvon nu este nou, însă se pare că a revenit în actualitate pe fondul nemulţumirii companiei vis-à-vis de OUG 114 / 2018 sau aşa numita “ordonanţă pe lăcomie”.

Surse din domeniu susţin că de data aceasta Telekom este mai hotărât ca niciodată să vândă operaţiunea din România, iar negocierile cu Orange, Digi şi Spas Roussev (cel care a cumpărat operaţiunile din Albania ale Deutsche Telekom pentru 50 milioane euro) sunt într-o fază destul de avansată.

Se pare că Orange România ar urma să preia abonaţii din dreptul telefoniei mobile, în timp ce Digi se va mulţumi cu cei ce deţin un abonament de televiziune.

Reprezentanţii Telekom România au declarat că “Nu comentăm astfel de speculaţii apărute în presă. Abonaţii TV Telekom vor continua să beneficieze de conţinut sportiv de calitate.”

Deşi pare greu de crezut acest zvon, el devine repetitiv, semn că ceva tot există la mijloc. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, însă un lucru este foarte clar: Telekom nu o duce deloc bine în România.

Sursa: wall-street.ro

Categorii: telekom

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.