Smartphone

Samsung este unul dintre puţinii producători de smartphone-uri importanţi care mai lansează din când în când telefoane cu baterii mai mari, în general de 6000 – 7000 mAh. Chiar dacă vorbim de modele de buget, acestea oferă o autonomie peste medie, caracteristică destul de căutată în rândul utilizatorilor.

Cel mai nou astfel de exemplu va fi Samsung Galaxy F13. Acest device va fi prezentat oficial în India pe 22 iunie, producătorul sud-coreean lansând deja câteva teasere. Prin intermediul acestora aflăm că sartphone-ul va veni cu un ecran IPS LCD cu rezoluţie FullHD+, procesor Exynos 850 de tip octa-core, până la 8 GB RAM cu funcţia RAM Plus şi baterie de 6000 mAh cu încărcare rapidă la 15W.

Samsung Galaxy F13 va mai include un scanner de amprente lateral, jack audio de 3.5mm şi port USB Type-C 2.0.

Telefonul va fi disponibil pe albastru, verde şi roz, iar la nivel de preţ nu mă aştept să coste mai mult de 200 de dolari.

Sursa: fonearena.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.