Telefoane Mobile

Continuă telenovela din jurul smartphone-ului Samsung Galaxy S21 FE. Producătorul sud-coreean tot amână lansarea acestui device din raţiuni de producţie (pe fondul crizei de semiconductori), iar dacă în urmă cu doar câteva zile credeam că Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat pe 20 octombrie în cadrul evenimentului Unpacked, acum situaţia este alta.

Cele mai noi surse susţin că Samsung a oprit complet producţia pentru Samsung Galaxy S21 FE şi că estimează să o reia în decembrie. Astfel că este aproape imposibil de crezut că producătorul sud-coreean va lansa pe 20 octombrie un smartphone ce nu se află încă pe linia de producţie (asta dacă nu vor prelua modelul Sony, device anunţat acum şi disponibil la vânzare peste alte câteva luni).

Se pare totuşi că Samsung Galaxy S21 FE ar urma să fie prezentat oficial pe 11 ianuarie, aspect ce ar confirma şi ipoteza de acum câteva zile în care aflam că seria Samsung Galaxy S22 ar putea fi întârziată pentru a face loc unuia dintre cele mai amânate modele Samsung din istoria recentă.

Cât despre evenimentul Unpacked din 20 octombrie, Samsung va anunţa aici seria de tablete Samsung Galaxy Tab S8.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.