Hardware

Mai ieri scriam într-un articol despre parteneriatul Realme şi Kodak şi povesteam cum această asociere dintre producătorii de smartphone-uri şi cei de echipamente sau tehnologii foto a devenit o modă şi iată că avem o nouă posibilă astfel de colaborare: Samsung şi Olympus.

Zvonurile despre acest parteneriat nu sunt tocmai noi, însă în ultima perioadă s-au tot repetat, astfel că mai toate sursele indică acelaşi lucru: viitorul flagship Samsung Galaxy S22 Ultra va utiliza tehnologie Olympus.

Chiar dacă mai este aproape jumătate de an până când smartphone-ul va fi lansat, se pare că acesta ar urma să aibă un senzor principal de 200 Megapixeli cu implicarea Olympus la nivel de procesare a imaginii şi calibrare a culorilor.

Comparativ cu alte nume din domeniu asociate deja cu lumea telefoanelor inteligente, Olympus chiar este un brand puternic, unul cu multă tehnologie în spate, unul care cu implicare activă în dezvoltarea noilor senzori ar putea transforma smartphone-urile Samsung din punct de vedere fotografic.

Sursa: pulsenews.co.kr