Smartphone

Iaca luna octombrie ne bate la uşă şi cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul acestui an, cu atât se înmulţesc informaţiile pe surse despre flagship-urile din 2024.

Cunoscutul zvonac OnLeaks a publicat randări detaliate cu smartphone-ul premium Samsung Galaxy S24 Ultra. Acestea sunt realizat pe baza unor schiţe CAD, cât şi pe baza detaliilor cunoscute până în prezent.

După cum puteţi observa estetica viitorul telefon este una „revoluţionară”. Adică de ce să strici ceva, când acel ceva funcţionează, nu ? Samsung Galaxy S24 Ultra va fi 99% identic cu Samsung Galaxy S23 Ultra. Singura diferenţă pe care eu o sesizez la nivel vizual sunt marginile curbate ale display-ului, unele mult reduse comparativ cu actualul model.

Sigur că la nivel de construcţie vor mai exista noutăţi, iar aici menţionez în special rama ce va fi fabricată din titan. Şi din punct de vedere hardware vom primi un upgrade absolut necesar, sursele actuale indicând următoarele specificaţii:

  • display LTPO AMOLED de 6.8 inci cu rezoluţie QHD+ şi rată de refresh la 120Hz;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 / Exynos 2400;
  • până la 16 GB RAM şi până la 1 TB spaţiu de stocare;
  • cameră foto triplă cu senzor principal Samsung ISOCELL HP25X de 200 Megapixeli, senzor telephoto de 10 Megapixeli cu zoom optic 3x şi senzor periscop de 50 Megapixeli cu zoom optic 5x;
  • cameră frontală de 12 Megapixeli;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 45W;
  • dimensiuni: 162.3 x 79 x 8.7 mm şi 233 gr. greutate.

Se estimează că seria Samsung Galaxy S24 se va lansa mai devreme anul acesta, undeva la mijloc de ianuarie. În contextul în care vânzările noilor pliabile nu merg prea bine, această modificare pare de bun augur.

Sursa: smartprix.com