Telefoane Mobile

În timp ce unii producători renunţă deja la sistemul pop-up al camerei frontale, alţii se pregătesc să lanseze un prim astfel de device. Vorbim de Samsung, companie care până în acest moment nu are în portofoliu niciun smartphone-uri cu cameră selfie pop-up.

OnLeaks şi pigtou.com au realizat câteva randări bazate pe scheme CAD din fabrică. Acestea sunt detaliate, semn că telefonul este într-o fază avansată de dezvoltare:

Observăm o estetică simplă, clasică, cu o cameră foto triplă poziţionată vertical lateral stânga, un scanner de amprente central, un display FullView cu margini destul de generoase şi o cameră frontală tip pop-up simplă. Dimensiunile acestui smartphone vor fi de 160.9 x 77 x 9.7 mm.

La prima vedere cred că vorbim despre un smartphone de buget, unul cu preţ de maxim 200 – 250 euro ce va face parte din familia Galaxy A. Foarte probabil ca acest device să fie un posibil test pentru Samsung, unul ce va dovedi dacă telefoanele pop-up au căutare.

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.