Sony

Sony mizează pe acest format pe care l-a dezvoltat de la zero. Trecerea spre blu-ray se face treptat deoarece și prețurile sunt pe măsură. Cu timpul bănuiesc că tehnologia ce însoțește standardul blu-ray va deveni mai accesibilă. Un disc blu-ray permite stocarea unui volum crescut de date și devine recomandat pentru înregistrările video cu rezoluție ridicată. Mai multe detalii în comunicatul de presă:

Sony extinde seria de produse Blu-ray

Mai multe dispozitive inteligente cu caracteristici tehnice avansate redefinesc experienţa Blu-ray

· Trei noi sisteme home cinema 2.1

  • · Lansarea primului player portabil Blu-ray Disc™ de la Sony

· Un nou player de top, cu compatibilitate Skype

Noile sisteme home cinema Blu-ray 2.1

Pregătiţi-vă pentru o experienţă incredibilă de divertisment digital, aşa cum nu aţi mai întâlnit până acum, cu noile trei sisteme Blu-ray 2.1, pe care trebuie să le cunoaşteţi mai de aproape: modelele BDV-EF200, BDV-L600 şi BDV-L800.

Bucuraţi-vă de redare video direct de pe internet, cu tehnologia BRAVIA® Internet Video, fără compromisuri ale calităţii sunetului 2.1. Mulţumită sunetului virtual surround S-Force PRO 3D, tot ce veţi pierde va fi aspectul neplăcut al cablurilor. Tehnologia IP Noise Reduction oferă o redare imaculată a imaginilor, chiar şi pentru conţinutul de pe internet.

Cele două porturi HDMI® asigură conectarea simplă, printr-un singur cablu cu alte dipozitive HD, precum set-top-uri sau console de gaming. Sistemul de andocare pentruiPod/iPhone permite ascultarea muzicii sau vizionarea clipurilor, în orice condiţii. Utilizatorul poate, de asemenea, să controleze player-ul cu ajutorul iPod touch, iPhone sau al telefonului Android™.

Atât modelul BDV-L600, cât şi BDV-L800, oferă liberatea de a poziţiona sistemul în orice fel dorit. Player-ul în sine poate fi aşezat pe orizontală, verticală sau suspendat de perete *. Modelul BDV-L800 vine echipat cu wi-fi integrat pentru conexiuni wireless, pentru eliminarea aspectului neplăcut al cablurilor, precum şi cu difuzoare 270 de grade care propagă sunetul în cameră. Indiferent de unde se află utilizatorul, calitatea excepţională a sunetului umple camera.

Calitate deosebită Full HD 3D: modelul BDP-S780

Pentru cea mai realistă calitate a imaginii disponibilă pe un player Blu-ray Disc™, faceţi cunoştinţă cu modelul BDP-S780 cu conversie 2Dà3D. Tehnologia avansată IP Content Noise Reduction Pro îmbunătăţeşte vizibil calitatea vizuală, oferind o imagine clară ale clipurilor înceţoşate, de mică rezoluţie de pe internet. Funcţia Super Bit Mapping oferă imagini naturale, curate şi pline de viaţă, indiferent dacă urmăriţi un Blu-ray, DVD sau un clip video de mică rezoluţie de pe internet.

Dacă printre pasiunile voastre se numără discuţiile cu prietenii  şi persoanele iubite aflate la depărtate, porniţi player-ul BDP-S780, cu wi-fi activat şi sunaţi voce sau video, gratuit, prin Skype™, din confortul propriului cămin. Vedeţi şi vorbiţi cu persoanele dragi pe un ecran generos Full HD. Iar dacă vreţi să navigaţi pe internet sau să controlaţi player-ul cu smartphone-ul, aplicaţia Media Remote vă oferă această posibilitate.

Pentru divertisment portabil alegeţi BDP-SX1

Anul acesta Sony lansează primul său player Blu-ray Disc™ portabil, modelul BDP-SX1. Dacă sunteţi mereu în mişcare şi totuşi vreţi să vă bucuraţi de colecţia personală de discuri Blu-ray, modelul BDP-SX1 este alegerea potrivită.

Player-ul BDP-SX1 dispune de un ecran LCD de înaltă rezoluţie, de 26cm (10.1”), pivotant, pentru vizionare impecabilă. Acesta oferă conexiune USB pentru accesarea facilă a conţinutului, de pe o largă varietate de dispozitive. Modelul beneficiază de o baterie ce permite vizionarea timp de până la 5 ore, până la o nouă încărcare.

Modelul BDP-SX1 este compact, uşor şi foarte portabil – dar nu lăsaţi dimensiunile să vă păcălească. Beneficiaţi oriunde de acceaşi experienţă de calitate, precum cea oferită de player-ele de acasă.


Categorii: sony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.