Microsoft

Am scris despre primele informații legate de Windows Phone 8 Apollo. Va fi un update  care va schimba multe prin interfața Windows Phone și va aduce acest sistem de operare spre maturizare, dorește a deschide o luptă mai puternică cu iOS și Android. TheVerge ne spune că telefoanele actuale cu Windows Phone Mango nu vor primi Apollo. Sursa este anonimă, dar din interiorul Microsoft.

Aștept să văd o poziție oficială din partea Microsoft. Se pare că hardware-ul integrat pe smartphone-urile cu Windows Phone 7.5 Mango nu este suficient de puternic spre a rula Windows Phone 8 Apollo. Se mai vorbește că Apollo va aduce și primele telefoane cu procesor dual-core și sistem de operare by Microsoft. Și când te gândești că puținele persoane care au cumpărat un telefon cu Windows Phone alegeau platforma și pentru promisiunea Microsoft de a furniza update-urile rapid și către toate smartphone-urile cu WP7.

UPDATE: Se pare că a fost o informație incompletă. WMPowruser.com a discutat cu un oficial Microsoft – Nuno Silva – și a spus  explicit că toate telefoanele cu Windows Phone 7 vor primi Windows Phone 8. Au pus și un interviu video ca să dovedească că este o sursă veridică. Via

Sursa: TheVerge

 

Categorii: microsoft
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.