Retelistica

Telekom Romania Mobile Communications are o viaţă grea, informaţiile legate de o eventuală vânzare a businessului fiind din ce în ce mai prezente în piaţă.

Conform celor mai recente informaţii financiare, Telekom Romania Mobile Communications a avut un 2022 extrem de greu. Cifra de afaceri a scăzut cu aproape 26% comparativ cu 2021 (1.37 miliarde lei vs 1.85 miliarde lei), iar profitul de 179 milioane lei din 2021 s-a transformat într-o pierdere de 558 milioane lei în 2022.

Din păcate în această perioadă de timp şi datoriile companiei au crescut, dacă în 2021 Telekom Romania Mobile Communications avea datorii de 729 milioane lei, anul trecut acestea au depaşit 1 miliard de lei.

Este clar că deşi în comunicatele de presă sunt evidenţiate cele mai bune rezultate, realitatea este alta, iar operatorul magenta suferă. Vestea bună este că luna aceasta au lansat tehnologia 5G, una cu acoperire în București (inclusiv Otopeni) și în alte zece orașe (Brașov – inclusiv Poiana Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța – inclusiv Mamaia, Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea). Am detaliat subiectul aici.

Via: listafirme.ro