Retelistica

Telekom Mobile a început să trimită primele notificări legate de tehnologia 5G încă din luna aprilie şi iată că la două luni distanţă vine şi cu informarea oficială.

Operatorul telecom ne informează că oferă acces la tehnologia 5G în București (inclusiv Otopeni) și în alte zece orașe (Brașov – inclusiv Poiana Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța – inclusiv Mamaia, Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea).

Telekom Mobile permite accesarea conectivităţii 5G atât pe cartelă preplătită, cât si pe abonament.

„5G este aici! Ne bucurăm să oferim clienților avantajele tehnologiei 5G, într-o manieră accesibilă, indiferent de opțiunea aleasă – atât la cartelă, cât și la abonament. Această lansare reprezintă o reafirmare a promisiunii noastre de a oferi utilizatorilor acces la produse de cea mai bună calitate și o experiență îmbunătățită de utilizare a serviciilor mobile”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Această lansare a fost posibilă cu ajutorul Samsung în calitate de partener de implementare pentru asigurarea compatibilității terminalelor.

Mai multe informații despre harta de acoperire, oferta comercială și lista smartphone-urilor compatibile 5G sunt disponibile pe site-ul telekom.ro.