Retelistica

Telekom Romania Mobile şi-a lansat noua campanie de toamnă, una ce îşi propune să combată stereotipurile și ideile fixe legate de produsele si serviciile din industria de telecomunicații.

Denumită „MOBIL PUR ŞI SIMPLU” şi promovată sub hashtagul #fărăideifixe, noua campanie ne prezintă poveștile a trei dintre românii care, prin activitatea lor, definesc ce înseamnă să combați ideile fixe și să reușești:

  • Arian Notrețu, un tânăr de 18 ani, care după ce și-a pierdut piciorul la vârsta de 10 ani, a ajuns campion la triatlon și înot;
  • Alexandra Mircea, un medic stomatolog care a sfidat preconcepția conform căreia educația dentară nu poate să se facă și pe internet, ci doar în cabinet;
  • Lorelei Bratu, un influencer care iese din tiparele de frumusețe, devenind un model de urmat pentru multe femei.

Sub această nouă filozofie de brand, Telekom Romania Mobile anunţă că tehnologia 5G poate fi accesibilă oricui, oferind conectivitate atât la cartelă cât și la abonament, de la doar 5 euro. Oferta de toamnă aduce în prim-plan abonamentele Nelimitat cu roaming inclus și telefoane 5G la prețuri convenabile, inclusiv noua generație de smartphone-uri T Phone 5G, potrivite oricărui buget. Clienții persoane juridice beneficiază de oferte atractive adaptate nevoilor lor de business.

De asemenea, la cartela Telekom clienții primesc un voucher de 50 de euro la reîncărcări totale de 15 euro efectuate în perioada campaniei (13 septembrie 2023 – 7 noiembrie 2023), pentru achiziția de telefoane 5G.

În plus, toți clienții Telekom Romania Mobile persoane fizice, pot primi premii atractive în aplicația MyAccount: telefoane 5G, vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei la diferiți parteneri și discount-uri speciale. Detaliile complete ale campaniei pot fi regăsite la adresa: mobile.telekom.ro/mobilpursisimplu/.