gEV

Tesla Model 3 facelift este cea mai nouă maşină a producătorului american, o electrică ce va fi livrată şoferilor din Europa începând cu luna octombrie. Noul model vine cu ceva schimbări la nivel estetic, interior modificat şi autonomie îmbunătăţită.

Design;

Tesla Model 3 facelift vine cu un aspect mai agresiv, zona frontală pare a fi puţin mai ascuţită, aspect ce îi oferă un plus la nivel aerodinamic. Farurile merg pe aceleaşi linii estetice, acestea sunt mult mai subţiri şi integrează o semnătură luminoasă nouă. Pe spate se observă aceeaşi atitudine agresivă, noile stopurile fiind integrate în haion.

Avem şi două noi nuanţe: roşu Ultra şi gri Stealth.

Interior;

Aici primim schimbări importante din partea companiei americane. Principalul punct de atracţie al bordului minimalist este un ecran central de 15.4 inci de generaţie nouă cu margini foarte înguste, în timp ce volanul scapă de acele manete din spate, acestea fiind înlocuite cu butoane fizice integrate.

Şoferii vor mai găsi în premieră un ecran de 8 inci pentru pasagerii din spate, unul ce preia anumite comenzi pentru climă şi ventilaţie, dar ce vine şi cu rol de entertainment.

Tesla Model 3 facelift mai vine cu un spaţiu pentru încărcare wireless, lumini ambientale, porturi USB-C cu o putere de încărcare de până la 65W, Wi-Fi îmbunătăţit, UWB pentru conexiune bluetooth mai bună, sistem audio de generaţie nouă ce primeşte până la 17 boxe, microfon nou, geamuri acustice noi, izolare fonică mai bună şi ornamente din aluminiu.

Să nu uităm nici de scaune încalzite peste tot şi ventilaţie pentru scaunele din faţă.

Autonomie;

Un capitol esenţial pentru o maşină electrică este autonomia. În cazul Tesla Model 3 facelift avem îmbunătăţiri la acest capitol:

  • Tesla Model 3 facelift RWD vine cu autonomie de până la 554 kilometri cu jante de 18 inci şi de până la 512 kilometri cu jante de 19 inci;
  • Tesla Model 3 facelift LR vine cu autonomie de până la 678 kilometri cu jante de 18 inci şi de până la 629 kilometri cu jante de 19 inci.

Noul maşină ajunge de la 0 la 100 de km / h în 6.1 secunde în varianta RWD şi în 4.4 secunde în versiunea LR cu tracţiune integrală.

Preţ;

  • Tesla Model 3 facelift RWD – de la 42.990 euro.
  • Tesla Model 3 facelift LR – de la 50.990 euro.

Sursa: automarket.ro