gEV

Tesla pregăteşte lansarea Tesla Cybertruck pe bătrânul continent, tocmai de aceea va organiza în perioada imediat următoare o caravană de prezentare a maşinii, una ce va ajunge în peste 100 de locaţii din Europa.

România ca ţară nu este uitată, astfel că dacă vă doriţi să vedeţi Tesla Cybertruck “în carne şi oase”, aflaţi că vehicului va fi prezent fizic în perioada 26 – 29 iunie la sediul reprezentanţei Tesla din Bucureşti, adresa acesteia fiind Splaiul Unirii nr. 355 – 369.

Pentru a participa la evenimentul de prezentare denumit „Odiseea Cybertruck”, trebuie să vă înscrieţi în prealabil pe tesla.com/ro. Aşa cum se anunţă şi pe site-ul oficial, “Cybertruck și-a început călătoria în Europa. Veniți să faceți cunoștință cu Cybertruck la expoziția din București și faceți o fotografie unică împreună cu prietenii și familia.”

Cât despre maşină în sine, nu sunt multe de spus, am abordat subiectul într-un articol detaliat undeva în decembrie anul trecut. Personal văd această maşină ca pe una a extremelor, adică fie îţi place şi ţi se pare un model cu adevărat inovator, fie ţi se pare că este un dulap pe roţi.