Software

TikTok a anunţat săptămâna aceasta o modificare aşteptată de foarte mulţi utilizatori – creşterea limitei de timp a filmuleţelor.

Încă de la lansare platforma a permis încărcare de clipuri de maxim 1 minut, iar din iulie 2021 limita a fost mărită la 3 minute. Chiar şi aşa foarte mulţi utilizatori au rămas nemulţumiţi deoarece clipuri de 10 – 15 minute trebuiau tăiate în mai multe părţi pentru a fi vizualizate cap-coadă.

De câteva ore TikTok permite la nivel global încărcarea de filmuleţe de maxim 10 minute, anunţ primit cu bucurie de utilizatori. Foarte probabil decizia a fost luată şi în urma solicitărilor primite, însă cu siguranţă un factor mult mai important a fost cel al monetizării (se pot integra mai uşor reclame, utilizatori sunt ţinuţi mai mult timp pe platformă etc.).

TikTok rămâne un fenomen, compania anunţând încă din septembrie 2021 că a depăşit bariera a 1 miliard de utilizatori activi. Sfârşitul de an a adus o nouă performanţă, site-ul web oficial TikTok fiind cel mai vizitat site din lume în 2021.

Sursa: theverge.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.