Am selectat 5 produse din oferta eMAG, iar printre ele veți descoperi un smartphone pe care l-am evoluat bine într-un top al smartphone-urilor testate în 2023.

1. Birou gaming Serioux 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.76 din 38 de review-uri

Dimensiunile sale sunt de 140 x 660 x 18 mm, iar greutatea maximă pe care o suportă este de 100 kg. Cred că este apreciat pentru designul său zvelt și pentru materialul aplicat în partea superioară ce aproape că te scutește de utilizarea unui mousepad.

2. Căști gaming ASUS ROG Cetra 👈🖱️

🔺Probabil, apreciate de către cei ce sunt fani ai ROG

Sunt căști true wireless cu nota 4.44 din 9 review-uri (feedback restrâns spre a fi luat în seamă în mod riguros). Dispun de ANC, rezistență la contactu cu picăturile de apă, iar în pachet găsiți trei perechi de dopuri auriculare.

3.  OnePlus 11 cu 16 GB RAM și 256 GB stocare 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai puternice configurații hardware testate în 2023

Review-ul complet îl puteți parcurge aici. Până și feedback-ul pe care l-a strâns îl consider bun – 4.61 din 31 de review-uri. Nu este la mare distanță de cel mai bun preț din istoricul de produs, acum este 3999 lei vs 4160 – 4200 lei.

4. Televizor Philips Ambilight de 164 cm cu rată de refresh la 100Hz 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smart TV-uri cu preț de până în 5000 lei pe care-l descoperiți de Black Friday la eMAG

Are panel MiniLED, rată de refresh la 120Hz, certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet. Sunt o sumedenie de tehnologii precum VRR și ALLM, acoperă 98% din spectrul DCI-P3, iar puterea difuzoarelor integrate este de 40W. Un panel MiniLED se transpune în luminozitate mai mare, dar și printr-un negru ceva mai închis la culoare, mai apropiat de ceea ce găsim pe un OLED (dar nu acolo, față de un OLED este mai luminos).

5. Mac Mini cu Apple M2 👈🖱️

🔺Prima dată când coboară cu câteva sute de lei sub pragul a 3000 lei

Îl consider excelent pentru conectare la un monitor, browsing, office, chiar și editare foto și video la nivel de bază.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.