Am ales 5 produse din oferta celui mai mare shop online românesc, iar în listă veți descoperi o trotinetă electrică prezentată în urmă cu câteva săptămâni, un smart TV LG pe diagonală mare la preț atractiv, un smartwatch ce suportă plăți prin Google Pay etc.

1. Trotinetă electrică Xiaomi Mi Scooter 3;

Dacă îmi amintesc corect a fost prezentată pe la sfârșit de august 2021. Am testat Xiaomi Mi Scooter 1s, iar Mi Scooter 3 costă cu 3 – 400 lei în plus, dar iese în evidență printr-un motor mai puternic, autonomie mai mare etc. Autonomie este de până la 30 km, puterea motorului atinge 300W și viteza maximă se înscrie în limitele legale – 25 km/h. Observ că față de generațiile trecute au colorat cablul de la frână și etrierul spate în albastru.

2. Samsung Galaxy Watch 4 de 44mm;

Suportă plăți prin Google Pay, funcție implementată de câteva zile.  Cred că va fi următorul meu smartwatch, va face pereche bună cu Samsung Galaxy Note20 Ultra și căștile Buds Live. Aștept promoțiile de Black Friday & sezonul reducerilor de la sfârșit de an, din perioada sărbătorilor de iarnă.

Va sosi la review de astăzi și impresiile le voi grupa într-un material dedicat. O să listez câteva din specificațiile sale: display AMOLED de 1.4 inci cu rezoluție 450 x 450 pixeli protejat cu sticlă Gorilla Glass DX+, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful, procesor Exynos W920 dezvoltat pe 5nm și dual-core la 1.18 GHz pe ARM Cortex-A55 cu Mali-G68 în poziția de GPU, 1.5 GB RAM și 16 GB stocare, rulează WearOS cu One UI Watch 3, suportă încărcare wireless, certificat ECG, suport pentru Maps, Messages, YouTube Music etc.

3. Smart TV LG de 191 cm;

Este un smart TV în generație 2021 ce prin diagonala de 191 cm se potrivește într-un living spațios. Rezoluția este 4K și panelul are suport pentru HDR10 și HLG, difuzoarele integrate au putere de 20W RMS, se înscrie în clasa G, în ce privește consumul de energie electrică. Are un mod dedicat pentru filme – FILMMAKER MODE ce păstrează raporturile de aspect originale, culorile și intervalele cadrelor.

Are suport pentru NVIDIA G-Sync și îl poți conecta cu PC-ul spre a avea o experiență de joc imersivă. Este și compatibil cu sistemele surround bluetooth pentru un plus pe partea de audiție. Telecomanda Magic se achiziționează separat.

4. Router Wi-Fi ax Tenda RX3 și suport Tenda U12 pe Wi-Fi ac – 269.99 lei;

Tenda are un router ieftin cu Wi-Fi ax, iar lângă acesta a venit cu un adaptor Wi-Fi ac și așa a ieșit un bundle interesant ca raport preț / specificații.

Router-ul are suport pentru conexiuni gigabit pe fir, Wi-Fi ax, dispune de 4 antene externe și vitezele maxime teoretic în wireless se opresc pe la 1775 Mbps. Folosește un procesor quad-core la 1.5 GHz. Poți controla setările wireless de la distanță prin Tenda App.

Adaptorul Tenda pentru Wi-Fi ac urcă până  un maxim teoretic de 400 Mbps în 2.4 GHz și 867 Mbps în 5 GHz. Mi se pare potrivit dacă folosești un laptop sau desktop PC fără Wi-Fi ac sau Wi-Fi ax. Era de efect dacă aduceau un adaptor pentru Wi-Fi ax.

5. Suport laptop sau tabletă de la 8 – 15.6 inci;

Nu mai știu în ce context am primit o jucărie de genul, dar mi se pare una dintre chestiile pe care le-aș folosi mereu cu laptopul ce l-am transformat în desktop PC ad-hoc.

Sunt două beneficii:

➡️ disipare mai bună a căldurii;

➡️ vizualizare mai bună a conținutului afișat (teoretic, te ajută să scrii și ceva mai bine, dar folosesc o tastatură dedicată).