Printre selecția de oferte eMAG de astăzi veți descoperi și un smartwatch Amazfit ce a strâns recenzii pozitive. Este un brand mai puțin cunoscut în țara noastră, dar joacă în aceeași ligă cu companiile mari din domeniu.

1. Amazfit Watch T-Rex 2 👈🖱️

🔺Cea mai realistă față de smartwatch din ce am văzut până acum, ecranul este convențional și afișează ce dorești de altfel

Are notă bună: 4.74 din 27 de review-uri, iar prin condul smarttech se activează o reducere de 10%. Are o mulțime de funcții integrate, de la localizare prin dual-band pe partea de poziționare și până la peste 150 de moduri de sport pe care le recunoaște și monitorizează.

2. Espressor automat Philips cu Wi-Fi și aplicație dedicată 👈🖱️

🔺Espressor cu recenzii bune și aplicație ce-i extinde funcționalitatea

Și aici discutăm despre un produs cu feedback incipient foarte bun: 4.86 din 22 de review-uri. Unul dintre elementele interesante este aplicația Coffee+ de la Philips prin care poți printre altele să-ți personalizezi modul în care este făcută băutura preferată.

3. HP Omen cu NVIDIA GeForce RTX 3070Ti 👈🖱️

 

🔺HP intră din ce în ce mai puternic pe segmentul laptopurilor de gaming cu raport preț / specificații atractiv

Prin codul extrait se obține o reducere de 10%. Punctele sale PRO ar fi date de către procesorul AMD Ryzen 9 6900HX cu 8 nuclee ce urcă la maxim 4.9 GHz și a fost dezvoltat pe 6nm, display-ul de 16.1 inci cu rată de refresh la 144Hz, 16 GB memorie RAM de tip DDR5, aș nota aici și placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3070Ti cu 8 GB GDDR6, 1 x HDMI 2.1, difuzoare tunate de către Bang & Olufsen etc.

4. Soundbar TCL de 200W 👈🖱️

🔺Soundbar TCL cu bluetooth 5.3, subwoofer wireless etc

M-am uitat în istoricul de preț și în ziua de Black Friday a fost…, 299 lei. Nu am smart TV TCL, dar l-aș fi cumpărat. Era un preț cu adevărat bun. Culmea este că și la prețul întreg are specificații bune pentru categoria sa de preț. Puterea soundbar-ului wireless este de 100W, iar pe partea de conectivitate are HDMI, USB și bluetooth.

5. Stație de încărcare portabilă de 2400W 👈🖱️

🔺Vândută direct de către eMAG în variantele de 600W, 1200W și 2400W

Este cel mai bun răspuns pe care-l putea primi Cosmin la întrebarea de aici. Îi găsiți toate specificațiile la sursă. Cert este că are suficientă capacitate spre a alimenta mai toate electronicele de prin locuință și nu numai. A fost concepută pentru camping.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.