Am făcut o listă cu adevărat interesantă în această dimineață, iar prin lotul de 5 produse și-a făcut loc un laptop LG ce impresionează prin dimensiunile sale compacte, un smart TV QLED cu diagonală de 214 cm ce costă 5999 lei, dar și alte trei dispozitive ce punctează bine pe nișa pe care se află.

1. Consolă PlayStation 5 + joc PS5 God of War Ragnarok + Joc PS5 Marvel’s Spider-Man: Miles Morales + PSCard de 100 lei; 👈🖱️

Sony PS5 + 2 jocuri și un card de 100 lei

Sony a început să producă PS5 astfel încât observ că încetul cu încetul se rezolvă problemele legate de aprovizionare. Oferta de mai este o găsiți la eMAG și nu la un reseller din marketplace. Aș fi preferat un combo cu God of War Ragnarok și Gran Turismo 7.

2. Espressor automat De’Longhi Autentica Cappuccino; 👈🖱️

De’Longhi Autentica Cappuccino prepară 6 băuturi

Are un feedback de-a dreptul excelent din partea celor ce l-au cumpărat. A strâns nota 4.78 din 90 de review-uri. Are carafa pentru lapte, prepară 6 băuturi (cafea, espressor, espresso lung, cappucino, latte macchiato, apă fierbinte). Funcționează cu cafea măcinată, dar și cu cafea boabe. Râșnița integrată dispune de 13 trepte de măcinare.

3. LG Gram cu Intel Core i7-1260P, memorie DDR5 și greutate de 1.1 kg; 👈🖱️

LG Gram 15 este unul dintre cele mai ușoare laptopuri pe această diagonală

Review pentru modelul de 14 inci găsiți aici. A fost testat de către Darius în august 2022.

Configurația de mai sus încorporează un display IPS de 15.6 inci, procesor Intel Core i7 din seria Alder Lake tactat la 3.4 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.7 GHz ce a fost dezvoltat pe 10nm și are 12 nuclee.

Dispune de 16 GB memorie RAM de tip DDR4 la 5200 MHz, SSD de 512 GB și grafică integrată Intel Iris Xe. Puterea difuzoarelor este de 3W RMS, iar conectivitatea este adusă de către 1 x HDMI, jack combo de 3.5 mm, 2 x USB 3.2 Type-A Gen1 și 2 x Thunderbolt 4, Wi-Fi ax și bluetooth 5.1.

4. OnePlus 11 la precomandă cu OPPO Enco X2; 👈🖱️

OPPO Enco X2 sunt cele mai scumpe căști din oferta OPPO în momentul actual

A primit review, iar cum fotografiază și filmează descoperiți într-un material dedicat.

Mi se pare a fi un pachet cel puțin interesant. Vine cu Qualcomm Snapdragon 8 Gen2, 16 GB RAM și o cameră wide bună. Mă rog, nu mai repet ce am scris deja în articolele de mai sus.

5. Televizor TCL QLED cu diagonală de 215 cm; 👈🖱️

Diagonală uriașă la un preț nu așa de mare pe câte te-ai aștepta

Nu știu de ce, dar mă așteptam ca un QLED cu diagonală de peste 2 metri să fie peste 7 – 8000 de lei. Știu că la 189 cm au fost și 3500 – 4000 lei, dar ce depășește 2 metri este de obicei mult mai scump.

TCL vrea să democratizeze accesul panelurile QLED de peste 2 metri și ca să fiu mai explicit – 215 cm și în momentul în care scriu articolul costă 5999 lei.

Nu doar că are diagonală mare, dar sunt și alte funcții interesante:

  • rată de refresh la 120Hz;
  • certificare Dolby Vision iQ pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet (30W RMS);
  • 4 x HDMI 2.1;
  • compatibilitate cu tehnologiile VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) și compatibilitate cu AMD FreeSync Premium.

Dacă aș avea suficient timp liber, aș cumpăra smart TV-ul TCL și PS5 și aș petrece ore bune în cele mai noi jocuri.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.