În fiecare locuință presupun că se află câte un fier de călcat sau stație de călcat cu abur cum se numesc acum. Îmi amintesc când eram mic și bunica mea avea o relicvă prin magazie, funcționa cu…, cărbuni. Tehnologia modernă le face acum mai mari în dimensiuni, dar mult mai ușor și practic de folosit, indiferent de materialul din care hainele sunt fabricate. 

În oferta eMAG descoperiți o sumedenie de aparate ce îndeplinesc funcțiile specifice unui fier de călcat. Am selectat 5 produse ce au strâns și feedback pe măsură. 

  1. Aparat de călcat vertical cu abur Philips Seria 3000pentru momentul în care ești pe fugă;

🔺Sunt apreciate pentru operabilitate

Am văzut că sunt mai multe modele de acest fel. Sunt ieftine și cu feedback strâns de la sute de persoane ce le-au cumpărat. Modelul Philips este cu câțiva zeci de lei mai scump, dar nota sa este mai mare: 4.63 din 155 de review-uri. 

Este compact, pliabil și nu ai nevoie de masă de călcat. A fost conceput să fie folosit când ești în mare grabă. 

  1. Stație de călcat cu boiler Tefal ProExpress Protect – pentru cei ce caută un plus de calitate, iar bugetul nu este limitat; 

🔺Pentru cei ce pot aloca un buget mai generos pe o stație de călcat

Am văzut mai multe modele interesante pe segmentul premium, modele ce dovedesc că a fost pusă multă tehnologie și într-un aparat de călcat, pardon, stație de călcat cu boiler. Tefal este un brand cunoscut în domeniu. 

Are putere de 2600W, încorporează o tehnologie denumită Durilium AirGlide Autoclean. Include o pompă de presiune de 7.6 bari ce livrează un jet de abur puternic, iar funcția Antipicurare și Anti-calcar în opinia producătorului garantează performanțele pe o durată lungă de timp. 

  1. Fier de călcat Heinner 6060 – ieftin și bun;

🔺Dovada că și un fier de călcat ieftin își face treaba

Trecem de la stația de călcat cu boiler spre un fier de călcat ce-și face treaba și costă 102.05 lei. Are nota 4.71 din 137 de review-uri, iar consumul de energie ajunge până la maxim 2400W. Are talpă ceramică, rezervor de apă de 330 ml și sunt trei opțiuni călcare uscată, călcare cu abur sau călcare cu jet de abur. 

  1. Fier de călcat portabil Rowenta First Class – pentru cei ce doresc calitate și în deplasare; 

🔺Se adresează celor ce vor să arate impecabil și în deplasări

Primul model din listă nu aduce calitatea de la modelul pus în linkul de mai sus. Joacă cumva în ligi diferite, dar și pentru că dimensiunile sunt altele. Fierul de călcat Rowenta a fost conceput pentru cei ce călătoresc mult și au nevoie de un aparat pe care să se bazeze. 

Are voltaj dublu, husă pentru depozitare și design compact cu mâner pliabil. Cablul are lungime de 2 metri, iar puterea este de 1000W. 

  1. Stație de călcat cu aburi Daweoo DS250 – produs din categoria mid cu performanțe apreciate; 

🔺Multă tehnologie într-un preț așezat

Acest produs este dovada că poți avea o stație de călcat cu preț mai așezat și performanțe apreciate – 4.51 din 87 de review-uri. Mă gândeam că și eu am un produs de la Daewoo prin casă, un mixer ceva mai performant. 

Revin la stația de călcat. Consumul de energie ajunge până la 2400W, rezervorul are 1.5 litri. Produce și abur vertical, presiunea maximă este de 4 bari, iar talpa este ceramică și spun ei că a fost concepută spre a livra o alunecare ușoară. 

Acest articol este susținut de către eMAG. 

Categorii: diverseemag

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.