A fost o discuție aprinsă despre trotinetele electrice pe aici, iar acum discutăm despre o propunere din China.

NAVEE N65 500W Motor 25km/h – 479 euro cu codul GMKS3.

Trebuie să recunosc că nu am auzit de acest producător sau brand, iar ca design îmi amintește de trotinetele electrice Xiaomi. Am văzut că în unele review-uri este denumită NAVEE by Xiaomi (NAVEE N65 este denumit și Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra). Majoritatea materialelor de tip review descoperite online apreciază construcția de calitate.

De fapt este o trotinetă realizată de către Brightway ce a reușit să strângă peste 430.000 de euro pe platforma Xiaomi Youpin Crowdfunding.

NAVEE N65 este apreciată pentru autonomie și construcția solidă

Din descrierea sa înțeleg că discutăm despre o trotinetă electrică ce poate fi pliată, cu roți de 10 inci și frâne pe ambele roți. Motorul este de 500W și îi permite să atingă viteza de 25 km/h (limita legală și în țara noastră pe astfel de vehicule din câte îmi amintesc). Legat de viteza maximă văd că poate fi reglată în funcție de regiune și că ar putea atinge și 35 km/h.

Motorul de 500W are un controller ce îi permite să urce la 900W când simte că se află în sarcină și terenul este înclinat.

Unul dintre elementele prin care iese în evidență este autonomia de până la 65 km. Este o valoare bună pentru o trotinetă electrică cu preț de până în 2400 lei.

Bateria este de 12.5Ah la 48W și se încarcă de la 0 – 100% în aprox. 7 – 8 ore. Are certificare IPX4 în ce privește contactul cu apa, cântărește 23.5 kg și greutatea maximă recomandată pentru utilizator este de 120 kg. Poate fi înrolată în aplicația Go Navee.

Livrarea se face din depozit european și nu sunt alte taxe de plătit, iar transportul este gratuit.

Acest articol este susținut de către TomTop. 

Categorii: gev

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.