Software

X (fostul Twitter) a fost cumpărat de cunoscutul om de afaceri Elon Musk în toamna anului trecut pentru fabuloasa sumă de 44 miliarde de dolari. În doar câteva luni de la achiziţie, X nu a devenit nici pe departe reţeaua de socializare perfectă pe care şi-o doreşte Elon Musk, ba mai mult aceasta are nevoie în continuare de atragerea de noi venituri pentru a rămâne competitivă.

În cadrul unei întâlniri oficiale avută cu Primul Ministru al Israelului, Benjamin Netanyahu, Elon Musk a declarat, printre altele, că îşi doreşte ca X să devină accesibilă doar acelor utilizator dispuşi să plătească „o mică sumă lunară”. Proprietarul companiei pune această decizie pe dificila misiune de a combate „armatele de boţi” cu care se confruntă platforma.

Momentan nu ştim care va fi suma solicitată, însă sunt foarte curios câţi oameni vor fi dispuşi să plătească bani pentru a avea acces la X.

Acelaşi Elon Musk a mai transmis că X are undeva la 550 de milioane de utilizatori lunari şi că zilnic se publică între 100 şi 200 de milioane de postări. Nu a menţionat însă cât dintre aceste multe milioane sunt boţi (după cum probabil ştiţi, X este reţeaua de socializare cu cele mai multe conturi false raportate la numărul real de utilizatori).

Btw: Cum se face că atunci când intri pe X.com eşti redirecţionat pe twitter.com ? Nenea Musk, păi ce fel de rebranding e ăsta bre ?

Via: phonearena.com