Telefoane Mobile

TCL Communication a prezentat în urmă cu câteva zile smartphone-ul BlackBerry KEYone cu tastatură QWERTY şi Android 7.1 Nougat. Compania chineză a confirmat că anul acesta va mai lansa cel puţin două telefoane BlackBerry, iar primul dintre ele pare a se numi BlackBerry Aurora.

Primele detalii legate de acest smartphone susţin că device-ul va integra un ecran de 5.5 inci cu rezoluţie HD, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 8 megapixeli, conectivitate dual-sim 4G şi baterie de 3000 mAh. Există chiar şi o randare de presă cu BlackBerry Aurora, iar din aceasta observăm un telefon ce rulează Android 7.0 Nougat ca sistem de operare, controale tip touch buttons şi un aspect de telefon banal.

Pe ecran apare data de 9 martie, de aceea mă gândesc că există o mică posibilitate ca BlackBerry Aurora să fie lansat peste fix o săptămână. Preţul oficial ar urma să fie de aproximativ 260 dolari.

Sursa: tachiestate.com

Categorii: blackberry

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.