Smartphone

Prin 2015 scriam un articol despre Pepsi P1, primul smartphone al cunoscutului producător de băuturi răcoritoare. La acel moment colegul meu Emil spunea:

Emil, iată că după mai bine de 7 ani avem şi răspunsul Coca-Cola. Unul dintre cei mai cunoscuţi zvonaci din India, Mukul Sharma, susţine că în primul trimestru din acest an va fi lansat smartphone-ul Cola Phone.

Se pare că cei de la Coca-Cola vor colabora cu Realme pentru acest device, în realitate acest Cola Phone urmând a fi un Realme 10 rebranduit. Foarte probabil vorbim de o campanie de marketing punctuală pentru India, una în care Cola Phone va fi atracţia principală.

Dacă se va confirma că vorbim de un Realme 10, atunci Cola Phone-ul ar urma să aibă un display Super AMOLED de 6.4 inci cu rată de refresh la 90Hz, procesor MediaTek Helio G99, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W, cameră foto duală cu 50 Megapixeli wide + 2 Mepapixeli pentru adâncimea de camp, cameră frontală de 16 Megapixeli adusă în colțul din stânga sus şi scanner de amprentă lateral.

Vorbim astfel de un telefon 4G only, unul de buget excelent pentru ceva publicitate într-o ţară cu aproape 1.5 miliarde de locuitori.