Software

Elon Musk continuă să îşi implementeze propria viziune pentru a pune pe picioare ceea ce el numeşte Twitter 2.0.

Luna trecută aflam că noul proprietar a impus măsuri draconice pentru angajaţi, una dintre acestea fiind aceea că oamenii trebuie să muncească mult peste program, inclusiv în weekend.

Se pare că pentru aceştia, angajaţii esenţiali care rămân până la miezul nopţii la muncă, au fost montate dormitoare în sediul central Twitter. Modelul de dormitor include un pat matrimonial, o lampă, o noptieră şi două fotolii de birou.

Nu este încă foarte clar câte astfel de dormitoare sunt, însă estimările sugerează că ar fi între patru şi dormitoare la fiecare etaj, semn că sunt destul de mulţi salariaţi care respectă programul impus de Elon Musk.

Directorul general al Twitter nu a răspuns solicitărilor ziariştilor americani pe subiect, iar din partea departamentului de comunicare nu s-a primit nimic deoarece se pare că nu mai lucrează nimeni acolo.

Twitter rămâne în continuare un mister pentru mine, personal mi se pare că strategia aleasă de Elon Musk este inumană, însă poate va avea succes şi reţeaua de socializare va renaşte precum pasărea Phoenix (ştiu, este un clişeu, dar se potriveşte prea bine cu situaţia).

Sursa: forbes.com

Categorii: twitter

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.