gEV

Săptămâna aceasta Dacia a dat liber la comenzi în România pentru Dacia Spring facelift, singurul model electric din portofoliul mărcii.

Există şi o promoţie de lansare, una valabilă până pe 30 aprilie 2024: Dacia Spring Essential cu motor de 45 CP are un cost de 10.990 euro prin programul Rabla Plus 2024. Maşina vine cu tablou de bord digital de 7 inci, volan cu 3 brațe reglabil pe înălțime, servodirecție, sistemul multimedia Media Control cu port USB, limitator de viteză, funcția cruise control, comandă radio pe volan, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri față electrice, asistență la parcarea cu spatele, priză 12V etc.

Cei interesaţi mai au la dispoziţie alte două versiuni:

  • Dacia Spring Expression cu motor de 65 CP de la 18900 euro TVA inclus;
  • Dacia Spring Extreme cu motor de 65 CP de la 19900 euro TVA inclus.

S-ar părea că şi aici sunt ceva oferte până pe 30 aprilie, versiunea de top Extreme urmând a costa doar 13.990 euro prin programul Rabla Plus 2024. De asemenea, tot pentru versiunea Extreme, Dacia lansează campania „Un an fără griji”, una care spune că orice client care comandă Dacia Spring facelift în echiparea superioară până la data de 31 mai va beneficia de un discount suplimentar de 400 de euro, echivalentul unui an de electricitate gratuit.

Mai multe detalii despre Dacia Spring facelift găsiţi în articolul nostru dedicat, cât şi pe dacia.ro.