gEV

LIDL este liderul pieţei de retail alimentar din România, însă periodic putem găsi şi diverse device-uri în oferta lor săptămânală. Bănuiesc că v-aţi familiarizat deja cu articolele noastre 5 gadgets de la LIDL.

Cum ar fi ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să putem cumpăra sau închiria maşini electrice prin intermediul LIDL ? Cu siguranţă nu vorbim de ceva imposibil, mai ales că LIDL Germania oferă deja un astfel de serviciu.

Compania închiriază pentru 222 euro / lună sau vinde la preţul întreg de 20.330 euro modelul electric Elaris Finn. Vorbim de o maşină mică în două uşi cu o lungime de doar 2.87 metri ce dispune de un motor electric de 48 CP ce poate susţine o viteză maximă de 115 km / h. Vehiculul dispune de un pachet de baterii de 32 kWh ce promit o autonomie de până la 300 de kilometri. Avem şi încărcare rapidă (de la 0 la 100% în 60 de minute) şi ceva dotări interesante: aer condiţionat, geamuri electrice, faruri LED, pilot automat, sistem de nagivaţie, consolă cu ecran tactil de 12.3 inci compatibilă cu Android Auto şi Apple CarPlay etc.

Primele 100 de unităţi Elaris Finn s-au dat ca pâinea caldă. De menţionat că LIDL colaborează în acest proiect cu compania Like2Drive.

Sursa: plugavel.com